Otpočeo mentorski program

[tribulant_slideshow gallery_id=“7″]

Akademija ženskog liderstva započela je svoj prvi mentorski program. Svim polaznicama ovogodišnjih seminara je bio upućen poziv i kriterijumi za prijavu na mentorski program i nakon evaluacije pristiglih prijava izabrano je 11 mentorina kojima su dodeljene mentorke.

[:sr]Verujemo da će ovaj program unaprediti rad Akademije ženskog liderstva i obezbediti kontinuirani rad na osnaživanju lokalnih političarki u trajanju od šest meseci.

Mentorke su izabrane i dodeljene mentorinama u skladu sa potrebama i preferencijama. One će zajedno raditi 6 meseci na jednom projektu ili pripremama za lokalne/pokrajinske izbore koji nas očekuju.

Danas je u  okviru programa održan  inicijalni jednodnevni trening za mentorke i mentorine uz pomoć i podršku tima sa programa Kreativno mentorstvo. Obaveza mentorki i mentorina je da se viđaju minimum jednom mesečno po jedan sat i da periodično dostavljaju izveštaje o napretku.

U toku trajanja programa tim Akademije organizovaće predavanja kao vid izgradnje kohezije grupe i dodatnog unapređenja znanja iz oblasti mentorstva.[:]